Who’s she?

Angela van Hulst

Ik ben Angela, 24 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Veldhoven. Ik ben al van jongs af aan met haar bezig en wist dus ook al op jonge leeftijd dat ik graag hairstylist wilde worden. Op jaarmarkten vergezelde ik mijn moeder die sieraden verkocht terwijl ik haren invlocht voor een paar Euro.

 

Ik ben na de middelbare school naar Maks Academy gegaan, een particuliere kappersopleiding waar ik in 2 jaar tijd mijn niveau 4 diploma heb behaald. Na deze school wilde ik mezelf nog verder verbeteren in het kappersvak dus besloot ik na de B Academy te gaan om daar een nog een uitbreidingsopleiding te volgen van een half jaar.

Toen dit van start ging ben ik tegelijkertijd ook begonnen bij Salon B in Amsterdam als assistent. Ik wilde graag veel leren en in die salon had ik prima doorgroeimogelijkheden. Na mijn opleiding bleef ik in Amsterdam, daar was ik goed op weg om zelfstandig ondernemer te worden binnen Salon B. Dit is een hoogwaardige salon in Amsterdam. Na 10 maanden assistent te zijn geweest ben ik door gegroeid naar: “The Graduates ”. Dit is een salon die verbonden is met Salon B, waar ik de laatste kneepjes van het vak geleerd heb, om uiteindelijk terug te keren als zelfstandige hairstylist. Na veel leren bij The Graduates mocht beginnen als hairstylist bij Salon B. ik heb 2 jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt in een topteam met veel inspirerende mensen om mij heen waar ik super veel geleerd heb.

 

Ik merkte al snel mijn passie voor hairextensions en voor kleuren van het haar. Ik heb altijd graag een eigen salon gewild.  Ik had inmiddels veel ervaring opgebouwd om deze droom waar te maken.  De volgende mooie stap is Who’s she in Eindhoven, een salon waar ik mijn passie over kan dragen op mijn klanten. 

Angela portret.jpg (2.37 MB)